Yürüteç Kullanımı ile İlgili Bilmeniz Gerekenler!

25-01-2021 10:26
Yürüteç Kullanımı ile İlgili Bilmeniz Gerekenler!

 

Yürüteç Kullanma Rehberi…

Bebeğiniz o minik ayaklarıyla ilk adımını atmaya hazırlandığında çok heyecanlandığınızı fakat aynı zamanda korktuğunuzu biliyoruz. Her adım atmaya kalktığında yere düşecek mi diye endişelenmek, bebeğinizi her daim gözünüzün önünde bulundurmak ve onu korumak için daha pek çok farklı yönteme başvurmak, miniğinizin ayaklanmasıyla birlikte gelecektir. Bu noktada, bebeklerinizin ilk adımlarını güven içerisinde atmasını sağlamak için Yürüteçler devreye girmektedir. Gün içerisinde bebeğinizin ev içerisinde emin adımlar atmasını sağlayacak yürüteçler, bebeğiniz yürümeyi tam öğrenene kadar ona yardımcı olacak ve düşmesini engelleyecektir. Peki, Yürüteç Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz? Bebeğiniz yürüteç kullanmaya ne zaman başlamalı?

Gelin, yürüteç kullanımı ile ilgili bilmeniz gereken detaylara birlikte göz atalım…

Yürüteç Kullanımı Ne Zaman Başlar?

Yürüteç kullanma zamanı her bebek için değişiklik gösterse de genel olarak bebeğiniz 6. ayını tamamladıktan sonra Yürüteç Kullanımına başlayabilirsiniz. Zira, eğer minik yavrunuz ayakları üzerinde durma konusunda acele etmiyorsa yürüteç kullanımını biraz daha ertelemeniz çok daha doğru olacaktır. Bu noktada, bebeğinizin yürüteçteyken parmak uçlarının yere temas ettiğinden emin olmanız oldukça önemli. Bundan dolayı satın alacağınız yürütecin, bebeğinizin boyuna göre ayarlanabilirliğine dikkat etmeli ve uzun vadeli kullanımlarda boyunu tekrar tekrar ayarlamalısınız.

Yürüteç Alışkanlık Haline Gelmemeli!

Yürüteçler bebeğinizin gelişime destek olacak araç gereçlerdendir. Bebeğinizin yürümeyi öğrenme noktasında bir hayli başarılı olan söz konusu ürünü, çok sık kullanmak bebeğinizde alışkanlık haline gelebilir ve yürüteç dışında yürümeye istekli davranmayabilir. Yürüteç kullanımı ile bilmeniz en önemli detay, bunun geçici bir süreç olduğu. Bebeğiniz kendi başına gerçek adımlar atmaya başladığında yürüteci yavaş yavaş bebeğinizin alanı dışına çıkarmanız ve minik yavrunuzun kendi başına yürümesine destek olmanız bir hayli mühim.

Yürüteç ile Eğitici Oyunlara Merhaba!

Bebeğinize mama hazırlarken, yemek yaparken veya genel bir temizlik yapmak istediğinizde, bebeklerinizi yerleştirebileceğiniz güvenli bir sığınak olan yürüteçler, minik meleğinizin özgürce hareket etmesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda üzerinde bulunan oyuncaklar ile eğlenceli bir öğrenme deneyim yaşamasını sağlıyor. Bu noktada, o bir köşede konforlu bir şekilde yürütecinde vakit geçirirken sizler de ufak tefek işleriniz için kendinize vakit ayırabilirsiniz.

Bebeğiniz için konforlu ve pratik bir kullanım sunacak olan Yürüteç Modellerine Tommybaby.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.