Travel Sistem Bebek Arabası Nedir?

28-03-2019 17:04
Travel Sistem Bebek Arabası Nedir?


Birden çok fonksiyonu bir arada sunan tasarımlar modern üretim anlayışlarının ayırt edici özelliği. Pek çok farklı alanda boy gösteren bu tasarımlar, bebek ürünlerinde de karşımıza çıkıyor. Yeni nesil bebek arabası çeşitleri arasında adından sıkça bahsettirenlerden biri olan travel sistem bebek arabaları bu tasarımlara iyi bir örnek. Günümüzde bebek arabası alışverişine çıktığınızda onlar da değerlendirebileceğiniz alternatifler arasında yer alıyor. Peki, Travel Sistem Bebek Arabası Nedir?

 

Travel sistem bebek arabaları oto koltuğu, portbebe ve ana kucağı gibi farklı işlevlere sahip parçaları bünyesinde barındıran bebek arabalarıdır. Çok fonksiyonlu oluşları bebeğinizle seyahat sırasında ortaya çıkan tüm gereksinmelere cevap verebilmelerini sağlıyor. Avrupa standartlarına göre üretilmiş kaliteli ürünler, yolculuğu bebekler için konforlu ve güvenli, ebeveyn için ise kolay kılmakta.

 

Travel Sistem Bebek Arabası Alırken Bunlara Dikkat Edin

 

Tatmin edici bir kullanım deneyimi için seçenekleri değerlendirirken şu üç kriteri göz önüne almanız gerekiyor: konfor, güvenlik ve pratik kullanım.

 

Konfor

 

Ürünün içinde bebeğinizin rahat ve huzurlu olabilmesi için oturma/yatma alanının yeteri kadar konforlu olması şart. Bu konuda özellikle aşırı yumuşak bir zeminin, sert zemin kadar rahatsız edici olduğunu aklınızda bulundurun. İdeal yumuşaklığa ve eğime sahip zemin, konfor kadar sağlık için de önem taşımakta. Gereğinden derin bir oturma alanı ve aşırı yumuşak zemin omurga sağlığını tehdit edebilir. Bedensel gelişimleri henüz tamamlanmamış olduğundan bebeklerde bu konu oldukça hassas. Profesyonel bir tasarım yeterli rahatlığı sağlarken, iskelet ve kas sistemi üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz.

 

Daha fazla konfor için güneşten koruyucu geniş açılı tente ve soğuk havalarda koruma sağlayacak ayak rüzgârlığı gibi avantajlar sunan ürünleri tercih edebilirsiniz.

 

Güvenlik

 

Seçtiğiniz ürünün güvenlik konusunda belirlenmiş standartlara uyduğundan emin olun. Bu noktada iyi tasarlanmış bir emniyet kilidinin varlığı olmazsa olmaz konumunda. Ekstra güvenlik için çift emniyet kemeri özelliğine sahip modellere yönelebilirsiniz. Emniyet kilidinin yanı sıra, taşıma sırasında gerçekleşme olasılığı bulunan yan darbelere karşı baş koruma minderleri gibi aparatlar da güvenlik konusunda gözetebileceğiniz özelliklerden.

 

Travel sistem bebek arabalarında güvenlikle ilgili bilmeniz gereken en önemli ayrıntı, Avrupa güvenlik standartlarının bu ürünleri 15 kilograma kadar kullanıma izin verdiği. Ürün daha fazla ağırlığı taşıma kapasitesine sahip olsa da risk yaratmamak için bu sınırı aşmamakta fayda var.

 

Pratik Kullanım

 

Kullanımı kolay hale getiren detaylar ürünler arası en belirgin farkları yaratır. Farklı yükseklik ayarlarına sahip itme kolu, çift yönlü kullanım, tekerlerin kolay çıkarılabiliyor oluşu, katlandığında desteksiz ayakta durabilme gibi özellikler kullanımı pratik hale getirecektir.

Tüm bu özellikler seçiminizde doğru kararı vermenizde etkili olacaktır.

Doğru satın alma kararı için diğer kullanıcıların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Travel Sistem Bebek Arabası Tavsiyesi aldığınız kişilerin yorumlarını kendi araştırmalarınızla değerlendirmeyi ihmal etmeyin.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.