Neden Travel Sistem Bebek Arabası?

06-02-2020 09:20
Neden Travel Sistem Bebek Arabası?

Travel Sistem Bebek Arabası Nedir?

 

Bir bebek arabasından beklentiniz nedir?

Bebek taşıma işlevini yerine getiriyor olmasıyla yetinmek zorunda değilsiniz. Bu temel işlevi daha iyi şartlarda ve ekstra fonksiyon sunarak yerine getiren modellerin izini sürebilirsiniz. Yeni nesil tasarım anlayışları, beklentilerinizi yükseltmenize izin veriyor.

Modern tasarım anlayışının çeşitli ürünlerde gözlemlediğimiz özelliklerinden biri, birden çok işlevi bir arada sunmayı önemsemesi. Bebek arabalarında da bu anlayışın etkilerini görmek mümkün. Travel (seyahat) sistem bebek arabası, bu kapsamda irdelenebilecek bebek arabası çeşitlerinden.

Bu arabalar, oto koltuğu, portbebe ve ana kucağı gibi farklı işlevlere sahip parçaları bünyesinde barındıran ürünlerdir. Onların son yıllarda ebeveynlerin favorisi olduğu bir gerçek. Peki, Neden Travel Sistem Bebek Arabası? Travel sistem hangi avantajları sunuyor?

 

Farklı İhtiyaçlara Özel Çözüm

 

Travel sistem bebek arabasını cazip kılan ve diğerlerinden ayıran temel özellik, birden çok fonksiyonu yerine getirebiliyor oluşu.

Sisteme oto koltuğu, ana kucağı ve portbebe gibi bebek taşımada kullanılan diğer araçlar monte edilebilir. Bu araçlar gerektiğinde ana gövdeden ayrılır ve otomobilde ya da evde kullanılır duruma gelir. Yani otomobilde yolculuk edecekken, oto koltuğunu arabadan ayırarak araç içine yerleştirebilirsiniz. Benzer şekilde ana kucağı da arabadan ayrılıp evde kullanılabilir.

 

Uzun Süreli Kullanım

 

Travel sistem bebek arabasının bir diğer avantajı, uzun süre kullanıma izin vermesi. Bu araba, çocuğunuz 15 kilogram ağırlığa ulaşıncaya kadar kullanılabilir. Yani, bebeğinizin doğumundan bebek arabasına artık ihtiyaç duymayacağınız zamana kadar tek bir arabayla idare edebilirsiniz. Bu durum elbette, özellikle kısıtlı bütçeler için çok daha avantajlı.

 

Bunlara Dikkat!

 

Travel sistem bebek arabası alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği, Neden Travel Sistem Bebek Arabası sorusu kadar önemli.

Satın alma kararı verirken güvenlik değerlendirmesini mutlaka yapın. Seçeceğiniz ürün, güvenlik konusunda belirlenmiş standartlara uymalı. İyi tasarlanmış bir emniyet kilidinin varlığını gözetmelisiniz. Daha yüksek güvenlik için çift emniyet kemeri özelliğine sahip modellere yönelebilirsiniz.

Taşıma sırasında gerçekleşme olasılığı bulunan yan darbelere karşı baş koruma minderleri gibi aparatları bulunan modeller tercih edilebilir.

Avrupa güvenlik standartları bu arabalarda en fazla 15 kilogram ağırlığın taşınmasına izin veriyor. Satın aldığınız ürün daha fazla ağırlığı taşıma kapasitesine sahip olsa bile bu sınırı aşmamakta yarar var.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.