Neden Baston Bebek Arabası?

02-05-2019 14:46
Neden Baston Bebek Arabası?

Baston Bebek Arabası Nedir?

 

Çok çeşit ve her çeşitte pek çok özellik… Bebek arabası seçiminde zorlanıyor musunuz?

Bebek arabası türleri arasında değerlendirme yaparken, hiçbir türün diğerine üstünlüğü olmadığını aklınızda tutun. Her çeşit, belirli ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanmıştır. Hangisini seçeceğiniz, sizin özel ihtiyaçlarınız ve beklentilerinize bağlı.

Bebeğiniz için taşıma alternatiflerini değerlendirirken karşınıza çıkacak seçeneklerden biri baston bebek arabaları. Bunlar ağır ve komplike bir yapıya sahip olmadıkları için bebek arabası nitelemesinden ziyade, daha sade ve hafif bir tasarımı tanımlayan "puset” sözcüğüyle anılmakta. Baston bebek arabaları, son derece hafif ve katlanabilen taşıma araçlarıdır. Bunların ayırt edici özelliği, daha fazla pratiklik sunuyor oluşları.

Peki, Baston Bebek Arabası Kullanımının avantajları neler?

 

Bebek Taşımanın En Hafif Yolu

 

Baston bebek arabalarının diğer türlerden en önemli farkı, oldukça hafif yapıları. Bu özellik elbette, zaman içinde bebeğin ağırlığının artmasıyla daha mühim hale geliyor. Hafifliğin sağlanması için aksamda çoğunlukla özel alaşımlı alüminyum malzeme kullanılır.

Katlanıyor olmaları, kullanım pratikliği üzerinde etkisi olan bir diğer özellik. Baston bebek arabalarını basit bir hamleyle katlayıp, kapladıkları hacmi küçültmek ve elde taşımak mümkün. Bu konuda daha gelişmiş bir mekanizmaya sahip çeşitler katlandıktan sonra uçakta el bagajı olarak kabul edilebilir forma girmektedir. Özel taşıma kılıflarıyla bu araçları uçakta kabin içine almanız mümkün.

Satın alma kararı verirken katlama mekanizmasının son derece pratik olmasına dikkat edin. Gerçekten pratik baston bebek arabaları tek elle katlanabilir, kolayca açılabilir. Katlandığında desteksiz ayakta durabilme özelliğini de gözetebilirsiniz. Elde taşımayı kolaylaştırmak için bazı modellerde dengeli taşıma sağlayacak özel taşıma bandı mevcuttur.

 

Baston Bebek Arabası Alırken Bunlara Dikkat Edin

 

Güvenlik konusunda geliştirilen özellikler, Baston Bebek Arabası Kullanımını risksiz hale getiriyor.

Evet, hafif yapıya sahip olmak, bu araçların ayırt edici özelliği, fakat bu noktada dikkat etmeniz gereken önemli bir ayrıntı söz konusu. Kolay sürüş sağlayan hafif olma özelliğini, dayanıklılıkla birlikte değerlendirmelisiniz. Aksi takdirde, bebeğin araba içindeki güvenliği tehlikeye girecektir. Baston bebek arabalarında aksamın hafifliği kadar, sağlamlığını da göz önüne alın.

Tekerleklerde fren sistemi, güvenlik açısından önem teşkil eden ayrıntılardan. Hem yüksek güvenlik hem de yüksek pratiklik için, tek ayak hareketiyle devreye giren fren sistemlerine sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Araç mutlaka emniyet kemerine sahip olmalı. Ekstra güvenlik için önde güvenlik barı bulunan modelleri kullanabilirsiniz. Tentesinde bebeği izlemek için şeffaf bölme bulunduran modeller ise tente kapalıyken de bebeğinizin hareketlerinden haberdar olmanızı sağlar.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.