Neden Alt Açma Örtüsü Edinmelisiniz?

13-06-2019 16:00
Neden Alt Açma Örtüsü Edinmelisiniz?

Her Ortamda Sağlıklı ve Pratik Alt Değiştirme

 

Bebeğinizin altını her defasında hijyenik bir ortamda ve pratik şekilde değiştirme olanağı bulabiliyor musunuz?

Evet, o tatlı telaş, gebelik haberiyle başlıyor, gebelik sürecinde ve doğum sonrasında hız kesmeden devam ediyor. Bu süreci daha kolay atlatmak için inovatif ürünlerden yardım almayı ihmal etmeyin. Kullanıcı ihtiyaçlarının detaylı analizi sonucu üretilen gerçek çözümler, anne babaların bebek bakımıyla ilgili işlerini büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Bu çözümlerden biri Bebek Alt Açma Örtüsü.

Bebeğin bezini değiştirirken altına serilen alt açma örtüleri, sağlık ve pratik kullanım konularında ihtiyaçları/beklentileri yeterince karşılamakta.

 

Alt Açma Örtüsü Hijyenik Ortam Sunar

 

Bu ürünlerin sağladıkları önemli avantajların başında hijyenik ortam gelmekte.

Bebeğinizin altını değiştirdiğiniz yerin temizliği, bebeğin sağlığı açısından son derece mühim. Yeterince temiz olmayan bir zeminde bulunan bakteriler, bez değiştirme sırasında bebeğinizin vücuduna kolayca geçebilir.

Alt açma örtüsü, nerede olursanız olun güvenilir, hijyenik bir zemin sağlayacaktır. Bilhassa ev dışındayken –sokakta, arabada vs.- bu özellik çok daha ihtiyaç duyulur hale geliyor.

Tek kullanımlık alt açma ürünlerinde hijyen konusunda kullanıcı sorumluluğu en az düzeydeyken, tekrar tekrar kullanılan ürünlerde, bu sorumluluk daha yüksek. Bunları güvenle kullanmaya devam edebilmek için, yeterli sıklıkta veya kirlenir kirlenmez uygun şekilde yıkamayı ve kurutmayı ihmal etmemelisiniz.

 

Alt Açma Örtüsü Bez Değiştirme Kazalarını Önler

 

Bez değiştirirken yaşanacak bir kazanın etrafı kirletmesi riskini minimuma indirmek için de alt değiştirme örtülerinden destek alabilirsiniz. Bu tip durumların özellikle misafirlikte çok daha sıkıntılı olacağını söylemek mümkün. Yanınızda bulunduracağınız alt açma örtüsü, misafirlikte sizi mahcup edecek kazaların yaşanmasını önleyecektir.

 

Yatak Koruyucu Olarak Kullanım

 

Bebek Alt Açma Örtüsü çeşitleri genellikle emici dokuya sahiptir. Bez değiştirirken yaşanacak kazalarda etrafın temiz kalmasını sağlayan bu özelliği, bebeğin yatağını temiz tutması için de kullanmanız mümkün.

Güçlü emici yüzeye sahip alt açma örtülerini bebeğinizin yatağına serebilirsiniz. Ürün bu şekilde, su geçirmez alez gibi işlev görecektir. Gece bezden sızıntı olması durumunda, sıvının yatağa geçmesini böylece önlemiş olursunuz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.