Mamayı Buharda Hazırlayın!

03-01-2020 09:16
Mamayı Buharda Hazırlayın!

Buharda Pişirmenin Avantajları Neler?

 

Ek gıda verme dönemi başladıysa ya da bebeğinizi sütten kestiyseniz, ne tür besinlerin bebeğe nasıl verileceği konusu, bir numaralı gündem maddesi olmuş demektir.

Onun beslenmesi için elbette sağlıklı gıdaları seçmelisiniz. Peki, mama hazırlamak için besin değeri yüksek gıdaları seçmek yeterli mi?

Gıdanın nasıl piştiği de ortaya çıkacak mamanın kalitesini etkiler. Bu noktada, özellikle kızartma/ yağda kavurma işleminden mümkün olduğunca kaçının.

Sebzeleri buharda pişirmek, kullanabileceğiniz en sağlıklı yöntemlerden. Buharda pişirme yöntemi yağ ilavesini gereksiz kılar. Bu yöntemle pişmiş gıdaların sindirimi kolaydır. Buharda pişirmeyi bebek maması hazırlamak için en ideal metot haline getiren özelliği ise, gıdaların besin değerini koruması. Yiyeceklerin sahip olduğu vitamin ve mineraller ile içerdikleri su kaybolmaz.

 

Annelerin Öncelikli Tercihi: Philips Avent

 

Yukarıda bahsi geçen faydaların tam anlamıyla sağlanması için buharda pişirme işleminin, uygun araç gereçlerle gerçekleşmesi lazım. Philips Avent Buharlı Pişirici, tam da bu noktada devreye giriyor. Gelin, Philips Avent Buharlı Pişiricileri ayrıcalıklı kılan özellikleri tek tek inceleyelim.

 

Sağlıklı Gıda Hazırlama

 

Onun elbette dikkat çeken ilk özelliği, sağlıklı mama hazırlıyor oluşu. Bu işlem profesyonelce yapıldığı için, gıda kolay ve tam kıvamında pişebilir.

Avent buharlı pişiricide buhar, aşağıdan yukarıya doğru dolaşmaktadır. Böylece tüm malzemeler, eşit derecede pişebilir. Yöntem, yiyeceğin suyunu koruduğu için, besin değerleri kaybolmaz ve lezzetli bir mama ortaya çıkar.

 

Sürecin Her Aşamasında Yanınızda

 

Anne sütü dışında besinler vermeye başladığınızda, besinin ne formda olacağı, sürecin hangi aşamasında olduğunuza göre değişecektir. Başlangıçta gıdaları püre ve/ veya sıvı halde vermelisiniz. İlerleyen süreçte katı parçacıklı yiyeceklere geçilebilir.

Avent buharlı pişirici, farklı gıda hazırlama türlerine uygundur. Dolayısıyla, onu her aşamada kullanabilirsiniz.

 

Pratik Kullanım

 

Avent buharlı pişiricinin kullanımı, temizliği ve muhafaza edilmesi son derece kolaydır.

Ürünün dikkat çeken özelliklerinden biri, az miktarda parça içermesi. Tek bir haznede gıdayı hem pişirebilir hem de karıştırabilirsiniz. Pişen gıdanın karışması için tüm yapmanız gereken, hazneyi ters çevirmek.

Az parçalı olmak, temizliği hayli pratikleştiriyor. Bu özelliğin yanı sıra, boyutun da küçük olması ise ürünü saklamayı kolay hale getirmekte.

 

Sesli Uyarı Bildirimi

 

Philips Avent Buharlı Pişirici, sesli uyarıya sahiptir. Böylece pişip pişmediğini görmek için mamanın başında beklemeniz, süreci takip etmeniz gerekmez. Mama hazır olduğunda cihaz sizi uyarır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.