Kanguru Alırken Bunlar Aklınızda Olsun

11-09-2019 14:31
Kanguru Alırken Bunlar Aklınızda Olsun

Kanguru Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Ellerinizi ve kollarınızı kullanmanızı gerektirmediği için Kanguru Bebek Taşımada oldukça pratik araçlardan biri. Bununla birlikte, gerçekten pratik bir kullanım deneyimi ancak, gerçekten kaliteli ürünlerle sağlanır, dolayısıyla satın alma aşamasında dikkatli olmalısınız.

Peki, kanguru için satın alma kararı verirken nelere dikkat edilmeli? İşte, değerlendirmeniz gereken önemli özellikler!

 

Ortopedik Tasarım

 

Bebeği kolay taşıma olanağı, tasarım yapısı ortopedikse bir avantaj, aksi halde kangurudaki taşıma pozisyonu bebeğe zarar verebilir. Ortopedik tasarıma sahip kanguru çeşitleri, bebeğin kas ve iskelet sistemi için tehdit oluşturmaz. Bu sebeple, sağlık uzmanlarının danışmanlığında tasarlanan ürünlere yönelin. Bedenin doğal yapısına yüksek oranda uyum için, uzman danışmanlığı şart.

Ortopedik yapının var olup olmadığını, bebeğin kanguru içindeki pozisyonuna bakarak anlayabilirsiniz. Bebek kanguru içindeyken doğal çömelme pozisyonunda olmalı. Yani, bacakları ayrık ve dizleri yere paralel şekilde durmalı.

 

Yormayan Taşıma Düzeneği

 

Ürünü uzun süre yorulmadan kullanmaya izin veren sistemlerin varlığı, satın alma kararını etkileyen unsurlardan. Kanguru, bebeğin ağırlığını kalça, sırt ve omuz arasında dengeli dağıtmalı. Bu hem konfor hem de sağlık açısından önemli bir husus. Ağırlığı sadece omuzda ya da sadece sırtta hissetmek, daha çabuk yorulmaya sebep olacaktır. Bu noktada, ağırlığın kalçaya da dağıtılması, yorulmadan daha uzun süre yürümeyi sağlar. Ayarlanabilir dolgulu bel kemerleri, bu amaçla tasarımlara ilave edilmekte.

Bebeğin gövde pozisyonunu ayarlama klipsleri ve boyun klipslerinin varlığını gözetin. Bunlar, kanguruyu farklı gereksinimlere göre düzenleme olanağı verir.

Askının nasıl bir yapıya sahip olduğu da yorulmayla ilgili bir konu. Yüksek yoğunluklu ve köpük dolgulu askılar, omuzlara binen basıncı azaltır.

 

Ayrıcalık Katan Özellikler

 

Kanguru satın alırken ekstra avantajların varlığını da gözetin.

Entegre başlık özelliği, bebeğin başını daha başarılı şekilde destekler. Bu özellik ayrıca, taşıma sırasında bebeğin, mahremiyet korunarak emzirilmesini mümkün kılar. Güneş ve rüzgârdan koruma için ise güneş korumalı başlıklara sahip modeller tercih edilebilir.

Kullanışlılığı arttıran özelliklerden bir diğeri, birden fazla taşıma pozisyonu sunuyor olmak. Bunu sağlayan ürünler, oturma ünitesi dışa dönük, içe dönük, sırtta, kalçada, yanda vs. kullanılabilir.

İç bölmesi aşırı terlemeyi önleyen kumaştan üretilen alternatifler ise, bebeğin hem konforu hem de sağlığı için ideal ürünler.

 

Kullanışlı ve Kaliteli Seçenekler Tommy Baby’de!

 

Bebeğiniz için kanguru seçiminde de en iyisinin peşinde olun. Yüksek kalite standartlarını karşılayan, kullanışlı Kanguru Modellerine indirimli fiyatlarla online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.