Hem Yatak Hem Oyun Alanı: Park Yataklar

12-05-2021 16:45
Hem Yatak Hem Oyun Alanı: Park Yataklar

 

Çeşitli İşlevlere Sahip Park Yatakları Keşfedin!

Minik bebeğiniz daha dünyaya gelmeden önce onun için pek çok hazırlık yaptınız, odasını baştan aşağı en güzel şekilde dekore ettiniz ve kullanışlı bir dolap, geniş ve rahat bir karyola ve çeşit çeşit oyuncaklar ile bebeğinizin odasını donattınız. Peki, bebeğinizin içerisinde güvenle oynayacağı, dilediği zaman huzurla uyuyacağı bir park yatağa listenizde yer verdiniz mi? Gelin, küçük yavrunuzu büyütürken işlevselliği ile her daim yanınızda olacak park yatakları daha yakından inceleyelim...

Park Yatağı Dilediğiniz Yerde Konumlandırın

Park Yatakların en güzel özelliklerinden biri, yatağın pratik bir şekilde dilediğiniz yere taşınması. Bebeğiniz bu dünyaya gözlerini açtığında, özellikle ilk 3-4 ay sizinle aynı ortamda uyumaya istekli olacaktır. Bu noktada, park yatağı yatak odanızda hemen yatağınızın yanına yerleştirebilir ve bebeğiniz ile birlikte uyuyabilirsiniz. Minik meleğiniz gece uykusundan uyandığında hemen yanınızda olmanız için harika bir alternatif olan park yatakları, dilerseniz gün içerisinde oturma odasını taşımanız, dilerseniz bebeğinizin kendi odasına götürmeniz mümkün. Hafif yapısı, kolay kurulumu ve tekerlekli yapısı ile vazgeçilmeziniz olacak söz konusu yataklar, tatil için çıktığınız küçük seyahatlerde ya da büyüklerinizi ziyarete gittiğinizde sizlere eşlik edecek, bebeğiniz için her daim konforlu bir uyku deneyimi sunacaktır.

Bebeğinizi Park Yatağında Sallayın

Karyolalar, yapısı gereği sabittir ve sallanma özelliğine sahip değildir. Park yataklar ise tam olarak bir beşik mantığı ile çalışmakta ve dilediğiniz an sallanabilir özelliği ile bebeğinizin kolayca uykuya dalmasına yardımcı olmaktadır. Oturduğunuz veya uzandığınız yerden bebeğinizin yatağını sallayabilmenize imkan tanıyan söz konusu beşikler, bebeğiniz için üst düzey konfor vadediyor.

Bebeğiniz Güvenli Bir Oyun Alanına Sahip Olsun

Bebeğinizin rahatlıkla içerisine girip çıkması için özel olarak tasarlanan Park Beşikler, fermuarlı penceresi ile oldukça fonksiyonel. Bu noktada, gün içerisinde bebeğinizin kendi kendine oyun oyması için harika bir alan olan bu yataklar, minik yavrunuzun dikkatini çekecek oyuncaklara sahiptir. Dilerseniz, bebeğinizin en sevdiği oyuncakları beşiğin içerisine yerleştirerek, daha zengin bir oyun alanı yapmanız mümkün.

Minik bebeğiniz için ihtiyacınız olan Park Yatak Modellerine Tommybaby.com.tr adresimizden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.