Hangi Travel Sistem Bebek Arabasını Seçmelisiniz?

04-07-2019 14:45
Hangi Travel Sistem Bebek Arabasını Seçmelisiniz?

İdeal Travel Sistem Bebek Arabası Nasıl Olur?

 

Travel sistem bebek arabaları portbebe, oto koltuğu, ana kucağı gibi farklı işlevlere sahip parçalarla birlikte kullanılabilen ürünlerdir. Bu özelliklerinden dolayı, son derece kullanışlıdırlar.

Elbette, gerçekten verimli bir kullanım deneyimini her ürün garanti altına alamaz. İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılayabilen seçenekler, memnun edici bir kullanım deneyimi sunabilir.

Peki, Hangi Travel Sistem Bebek Arabasını seçmelisiniz? İdeal ürün hangi özellikleri taşır?

 

Yüksek Oranda Konfor

 

Konfor konusunu hem bebek hem de anne- baba açısından ele almak gerekiyor. Ürün, bu iki boyutta konfor sunmalı. Yani, bebek için rahat bir oturma alanı sağlarken, ebeveynin de yorulmadan, kolayca kullanmasına imkân tanımalı.

Oturma- yatma alanının ortopedik yapıya sahip olması önemli. Bu alanın tasarımı sadece konforla ilgili değil. Fiziksel gelişimlerini henüz tamamlamamış bebekler için uygun oturma alanı tasarımı, sağlıkla da ilgili. Vücudun doğal yapısına uyum sağlamayan tasarımlar, fiziksel gelişimi olumsuz yönde etkileyecektir.

Bu konuda değerlendirme yaparken, zemin için "ne kadar yumuşak, o kadar rahat” şeklindeki yanlış düşünceyi baz almayın, zira gereğinden fazla yumuşak zeminler de, sert zeminler kadar konforsuzdur.

Daha fazla rahatlık için bebeğin kilosuna göre ayarlanabilen omuz ve bacak arası koruma pedine sahip seçenekleri tercih edebilirsiniz. Geniş açılı tente, soğuk havadan koruma sağlayan ayak rüzgârlığı gibi özellikler de konfor derecesini arttırmakta.

Arabayı kullanan kişi için konfor konusunda özellikle ürün hafifliğine dikkat edilmeli. Alüminyum, dayanıklı ve hafif yapısıyla bebek arabalarında sıkça tercih edilmekte. Tekerleklerin 360 derece dönebilmesi, fren sisteminin tek ayak hareketiyle devreye girmesi- devreden çıkması ve yükseklik ayarlı tutma kolu, arabayı kullanırken kolaylık sağlayan diğer önemli özellikler.

 

Yüksek Oranda Güvenlik

 

Güvenlik konusunu da iki boyutuyla ele almak gerekiyor: kimyasal güvenlik ve fiziksel emniyet.

Seçeceğiniz travel sistem bebek arabasının hiçbir bileşeni, sağlığa zararlı içeriğe sahip olmamalı. Gövdeden kumaşa hiçbir parçada toksik kimyasal bulunmamalı.

Fiziksel emniyet boyutunda, yüksek düzeyde güvenlik sağlayan emniyet kilitlerinin varlığını gözetin. Bunun yanı sıra, ürün için belirlenen taşıma kapasitesine de dikkat etmeniz gerekiyor. Bebeğinizin ağırlığına uygun ürünü seçmelisiniz.

 

Özel İhtiyaç ve Beklentilerinizi Saptayın

 

Hangi Travel Sistem Bebek Arabasının size uygun olduğuna karar verirken, genel özelliklerin yanı sıra, özel şartları da dikkate almanızda fayda var. Her kullanıcının öncelik verdiği konular farklı olabilir. Sizin için fazla miktarda eşyayı yanınızda taşımak büyük öneme sahipse, geniş bir depolama alanı sunan alternatiflere yönelmeniz gerekecek.

Bu noktada, özel ihtiyaç ve beklentilerinizi net şekilde saptayın. Bu, ürünü satın aldıktan sonra pişmanlık yaşama riskini düşürecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.