Hangi Pişik Kremi Daha İyi?

04-07-2019 14:48
Hangi Pişik Kremi Daha İyi?

Etkili ve Güvenilir Pişik Kremi Nasıl Olur?

 

Ne kadar dikkat ederseniz edin, sıcak hava, ek gıdalara geçme, ishal gibi durumlarda pişik kaçınılmaz olabiliyor. Normal vakalarda, özenli bir bakım ve doğru ürünü kullanarak kısa sürede pişiği tedavi etmeniz mümkün.

Peki, Hangi Pişik Kremi Daha İyi? İşte, pişik kremi alırken dikkat etmeniz gerekenler.

 

İçeriği Dikkatlice İnceleyin

 

Kremin pH değeri bebeğin cildiyle uyumlu olmalı. Dermatolojik olarak test edildiğinden emin olmak için güvenilir markalara yönelin.

Hızlı şekilde emilen, yumuşak bir formül, daha iyi işlev görecektir. Kremin etki derecesi kadar önemli olan konu, bu etkiyi, bebeğe zarar vermeden göstermesi. Bu nedenle, satın almadan önce ürün içeriğini muhakkak inceleyin.

 

Bu Maddeler Bebek Cildi İçin Sakıncalı

 

Seçtiğiniz krem kesinlikle alkol, paraben, parfüm ve boya içermemeli.

Aslında koruyucu bir katkı maddesi olan paraben, kozmetik ürünlerinin üretiminde bakteri ve mantar üremesini önlemek amacıyla kullanılır. Yapılan araştırmalar, parabenin deride tahrişe ve alerjik tepkimelere neden olabildiğini göstermiştir. Bunun yanı sıra, birtakım hormonal bozukluklara yol açtığı ve kanserojen olduğu yönünde şüpheler söz konusu. Paraben kullanımı Avrupa Birliği tarafından bebek ürünlerinde yasaklanmıştır.

 

Pişik Kremi Tedavi Edici mi, Önleyici mi?

 

Bu ürünler pişiği tedavi etmede de önlemede de kullanılabilir.

Bebeğinizin cildinde kızarıklık, kabarma gibi belirtiler varsa, kaliteli bir pişik kreminden yardım almayı ihmal etmeyin. Sorun gidene kadar, düzenli olarak kremi uygulayabilirsiniz.

Pişik sorunu yoksa ve bebeğinizin cildi çok kuru değilse, her alt değiştirmede pişik kremi uygulamanıza gerek yok.

 

Bunlara Dikkat Edin!

 

Hangi Pişik Kremi Daha İyi sorusunun cevabı kadar önemli bir diğer konu, ürünün kullanımı. Kremden gerçek manada yararlanabilmek için onu doğru şekilde uygulamanız gerekiyor.

Pişik bez bölgesinde meydana gelmişse, her alt değiştirmede bölgeyi gereği gibi temizleyip kuruladıktan sonra, ince bir tabaka halinde krem uygulayın. Pişik kremini sürerken, elinizin de yeterince temiz olduğundan emin olun.

Bebeğinizin altını değiştirirken acele etmeyin. Bez bölgesinin birkaç dakika açık kalarak hava almasında fayda var.

Düzenli olarak pişik kremi uygulamanıza rağmen pişik sorunu devam ediyorsa mantar problemi söz konusu olabilir. Bu durumda doktora başvurmanız gerekiyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.