Hangi Kanguru Daha Kullanışlı?

27-06-2019 15:16
Hangi Kanguru Daha Kullanışlı?

Bebek Taşıma Kanguruyla Çok Kolay!

 

Ellerinizi ve kollarınızı kullanmanızı gerektirmediğinden kangurular, bebek taşımada son derece pratik seçeneklerin başında gelmekte.

Kanguru satın alırken, her üründe bulunması gereken özellikler ile avantaj sağlayan ekstra avantajların varlığını gözetin. Peki, kangurularda bulunması gereken asgari özellikler neler ve Hangi Kanguru Daha Kullanışlı?

 

Tasarım Ortopedik Olmalı

 

Bebeği kolayca taşıma imkânı sağlaması harika fakat kanguru bunu, bebeğin kas ve iskelet sistemine zarar vermeden yapmalı. O nedenle, ürün tasarımında ilgili sağlık uzmanlarının danışmanlığı önemli. Uzmanların rehberliğinde tasarlanan ürünler, vücudun doğal yapısına mükemmel uyum sağlar.

Kangurunun bu konudaki durumunu kontrol etmek için, bebeğin kanguru içindeki pozisyonuna bakın. Bacaklar ayrık ve dizler yere paralel bir pozisyon söz konusu olmalı. Bu, doğal çömelme pozisyonudur.

Hem sağlık hem konfor için kanguru, bebeğin ağırlığını omuz, kalça ve sırt arasında dengeli şekilde dağıtmalı. Ürünü farklı ihtiyaçlara göre düzenlemek için bebeğin gövde pozisyonunu ayarlama klipsleri ile baş ve boyun klipslerinin varlığı önemli.

 

Yormayan Taşıma Sistemi

 

Tasarımdaki bazı detaylar, anne babaların kanguruyla uzun süre yorulmadan yürüyebilmesine imkân tanıyabilir. Bu noktada, bebeğin ağırlığını omuz ve sırttan, kalçalara aktaran dizaynları tercih etmelisiniz. Ağırlığı sırtta ya da omuzda hissetmek daha çabuk yorulamaya neden olur. Ağırlığın kalçaya aktarılması ise, yorgunluk hissini geciktirir. Ayarlanabilir dolgulu bel kemerleri bebeğin ağırlığını kalçaya aktarmada kullanılmakta.

Askı yapısı da bu konuda önemlidir. Omuzlara yoğun baskının gelmemesi için yüksek yoğunluklu, köpük dolgulu askılara yönelin.

 

Fark Yaratan Özelliklerin Peşinde Olun

 

Hangi Kanguru Daha Kullanışlı sorusu, ekstra avantajları gündeme getirmekte.

Birden fazla taşıma pozisyonu sunma özelliği, kullanışlılığı arttıran detaylardan biri. Bu kapsamda ürün, oturma ünitesi içe dönük, oturma ünitesi dışa dönük, sırtta, yanda, kalçada vs. kullanılabilir.

Entegre başlık özelliği, bebeğin başını desteklemede ekstra yardım sağlar. Bunlar taşıma sırasında bebeğin emzirilmesini de mümkün kılmakta. Güneş korumalı başlıklar ise güneş ve rüzgârdan koruma da sunmakta.

Bebeğinizin sağlığı ve rahatı için iç kısmı özel petek dokulu, terlemeyi önleyici kumaştan üretilmiş seçenekleri tercih edebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.