Hangi Bebek Arabasını Seçmeliyim?

03-04-2019 11:51
Hangi Bebek Arabasını Seçmeliyim?

Doğumdan itibaren ortaya çıkan ihtiyaçlardan biri olan bebek arabaları, anne babaların da ilk tercih ettikleri bebek ürünlerinden biridir. Peki bebek arabası alırken nelere dikkat etmelisiniz ? İşte bu yazımızda biraz sizlere işinizi kolaylaştıracak detaylar sunmak istiyoruz…

 

 

Bebek arabası satın alırken dikkat edilmesi gereken bir takım özellikler vardır. Bunlardan bazıları ağırlık, sarsılma, tekerlek boyutu, ürünün genel boyutu, yatıp kalkma özelliği, tente ve dış kaplama kumaşıdır. Her bebek arabasının temel özelliklerinden biri olan bu özelliklerin kalitesi ve dayanıklılığı tercihinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Bu özellikler kapsamında bebek arabaları da kendi içerisinde farklılıklar gösterir. Travel Sistem, Baston, Katlanır gibi farklı seçeneklerle anne babaların ihtiyaçları duruma göre karşılanabilir.

 

Travel Sistem Bebek Arabaları, set halinde satılan seçeneklerden bir tanesidir. Genellikle ana kucağı, port bebe, puset ve şasesi ile birlikte satışa sunuluyor. Bu model daha çok anne babaların paket halinde ihtiyaç karşılamak istediğinde tercih ettikleri ürünlerdir.

 

Katlanır Bebek Arabaları, taşıma konusunda eşsiz bir deneyim yaşatan bu modeller en sık tercih edilen seçeneklerin başında geliyor. Kullanışlılık bakımından muhteşem bir seçenek olan bu ürün, çok yönlü kullanım özellikleri ile dikkat çekiyor. Kimi modellerde oto koltuğu da bulunuyor. Her yönü ile avantaj sağlayan bu arabaları siz de sitemiz içerisinden inceleyebilirsiniz.

 

Baston Bebek Arabaları, yine taşıma konusunda avantajlı modellerin arasında yer alan bu model, katlanabilme özellikleri ile dikkat çekiyor. Bazı modellerin özelliği içinde yer alan oto koltuğu olarak da kullanılabilme, ebeveynlere rahatlık sunuyor.

 

Tüm bu seçenekler arasından Hangi Bebek Arabası? sorusunun yanıtını rahatlıkla bulabilirsiniz.Tommy Baby markasının sizler için dizayn ettiği kaliteli, dayanıklı ve ergonomik tüm bebek arabalarını kolayca sitemiz içerisinden inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.