Doğru Bebek Bezi Nasıl Seçilir?

29-07-2021 09:41
Doğru Bebek Bezi Nasıl Seçilir?

Bebek Bezi Seçimi Yaparken Bunları Göz Önünde Bulundurun!

Yavrunuz dünyaya gözleri açtığı ilk andan itibaren bir Bebek Bezine ihtiyaç duyacaktır. Bebeğinizin küçük ve hassas poposunu sarıp sarmayacak olan söz konusu bebek bezinin, bebeğinizin cildine zarar vermemesi, herhangi bir alerjiye neden olmaması, minik meleğinizin içerisinde huzurlu uyuması ve kendisini özgür hissetmesi için doğru bir seçim yapmanız oldukça önemli. Peki, Doğru Bebek Bezi Nasıl Seçilir? Bebek bezi seçimi yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Hangi Bebek Bezi Markalarını tercih etmelisiniz?

Her anne gibi sizlerin de "Hangi Bebek Bezi Daha İyi?” diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Bundan dolayı bizler, bebek bezi seçimini yaparken göz önünde bulundurmanız gereken detayları sizler için bir araya getirdik.

Bebek Bezi Numaralarını Bilin!

Bebeğiniz için en mükemmel bezi satın almanız için onun bedenine uyum sağlayacak numarayı bulmanız, hem bebeğinizin rahat etmesi hem de sızdırma gibi olası durumların önüne geçmeniz açısından epey mühim bir detay. Bu noktada, bebeğinizin yaşına ve kilosuna göre Bebek Bezi Numaraları bulunmaktadır. En doğru numara için bebeğinizin yaşına ve kilosuna uygun olanı alabilirsiniz.

. Yenidoğan Bebek Bezi 1 Numara: 2-5 kg bebekler için

. Mini Bebek Bezi 2 Numara: 3-6 kg bebekler için

. Midi Bebek Bezi 3 Numara: 4-9 kg bebekler için

. Maxi Bebek Bezi 4 Numara: 7-18 kg bebekler için

. Junior Bebek Bezi 5 Numara: 11-25 kg bebekler için

Sağlıklı ve Konforlu Bezi Tercih Edin!

Bebeğinizin her daim sağlık içinde ve konforlu olmasını istediğinizi biliyoruz. Minik yavrunuz belirli bir yaşa gelene kadar hayatında olmaya devam edecek bebek bezinin, bu isteğinizi karşılayabilmesi için ise bazı unsurlara sahip olması gerekiyor. Bu unsurların başında da tabii ki kuruluk geliyor. Kuruluk bebek bezi seçimini yaparken belki de en dikkat etmeniz gereken detaylardan. Zira bebeğiniz çişini yaptıktan sonra emilen sıvının bezin içine hapsolmaması, pişik gibi rahatsızlıkları meydana getirirken aynı zamanda küçüğünüzün huzursuz olmasına yol açacaktır. Kuruluğun yanı sıra, yumuşak doku, yüksek emicilik, ergonomik ve kaliteli bir yapı bebek bezi alırken göz önünde bulundurmanız gerekenlerden.

Bebek Bezi Markalarını Tanıyın!

Her bebek bezi markası, bebeğiniz için en uygun olanın kendisi olduğu söyler. Bundan emin olmanız için bebek bezlerini tanımanız gerekmektedir. Ancak tüm bebek bezlerini denemek ve tanımak çok mümkün olmayacaktır. Dolayısıyla bizler, sizler için birkaç Bebek Bezi Markası Önerisinde bulunmak istiyoruz. Mikro emici tanecikleri, nefes alan kanalları ve 12 saat kadar kuru kalması ile tercih listenizde mutlaka bulunması gereken Prima Bebek Bezi, farklı numaralar ve modeller ile bebeğiniz için en kusursuz olanı sunuyor. Primanın yanı sıra, önerilerimiz arasında bulunan Molfix Bebek Bezi, özel göbek bağı oyuntusu, ekstra esnek yan bantları, yumuşaklığı ve ekstra emiciliği ile öne çıkıyor. Tabii ki seçim tamamen size ait…

Bebek bezi alışverişleriniz için Tommybaby.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.