Çocuğunuz İçin Doğru Bisikleti Bulun!

30-03-2021 13:56
Çocuğunuz İçin Doğru Bisikleti Bulun!

 

Çocuğunuza Nasıl Bir Bisiklet Almalısınız?

Her çocuk bisiklete binmenin hayalini kurar. Üzerinde kendince yepyeni maceralara atılacağı, bambaşka deneyimler yaşatacağı bir bisiklet… Eğer, çocuğunuza bir bisiklet almayı planlıyorsanız, bisikletin minik yavrunuz için en doğrusu olduğundan emin olmalısınız. Zira bisiklete binmek çocuk için eğlenceli bir aktivite olmakla kalmıyor, aynı zamanda el ve göz koordinasyonun, ince ve kaba motor becerilerin gelişmesine, kendisine karşı çok daha özgüvenli hissetmesine ve başarı ile tanışmasına olanak tanıyor. Çocuğunuza bir bisiklet satın almaya karar verdiyseniz, onun için çok anlamlı ve güzel bir şey yaptığınızı söylemek isteriz. Çünkü, Bisiklet Almak çocuğunuza bir hediye vermek değil yetenek kazandırmaktır.

Peki, çocuğunuz için doğru bisikleti nasıl seçeceksiniz? Çocuk bisikleti seçerken neleri göz önünde bulundurmalısınız? Çoğunuz için güvenli bisiklet hangisi?

Bisiklet Çeşitlerini Tanıyın!

Çocuğunuz için bisiklet almaya hazırsanız, ilk aşamada bisiklet çeşitlerini tanımanız en doğru bisikleti seçmeniz açısından önemli. Bu noktada, sektörde Üç Tekerlekli Çocuk Bisikletive iki tekerlekli çocuk bisikleti olarak seçenekler söz konusu. Minik adımlarını yeni yeni atmaya başlayan bebeğiniz için tercih edebileceğiniz 3 tekerlekli bisikletler, ilkbahar ve yaz günlerinde bebeğinizin enerjisini güvenli bir şekilde atması, yön kavramının, bacak ve beden kaslarının gelişmesi ve aynı zamanda özgürlüğünün tadını çıkarması için harika bir seçenek. Üç tekerlekli bisiklet alırken, bazı ufak detayları göz ardı etmemelisiniz. Mesela, alacağınız bisikletin ebeveyn kontrolü olup olmadığı gibi. Zira, bebeğinizin bisikleti dışarda kullanılması için bu faktör, oldukça önemli. Dilediğiniz zaman bebeğinizin yönünü değiştirebilmeyi, dilediğiniz zaman durdurabilmeyi, dilediğiniz zaman ise itebilmeyi sağlayan bu ebeveyn direksiyonu, Çocuk Bisikletinde mutlaka bulunması gerekenlerden. Söz konusu direksiyonun yanı sıra, bebeğinizin güvenli bir bisiklet deneyimi yaşamasını için 3 nokta emniyet kemeri olan bisikletlere yönelmeniz çok daha doğru bir tercih olacaktır.

Çocuğunuzun 3 yaşında kullanabileceği İki Tekerlekli Bisikletlerise farklı pek çok model seçeneği ile karşınıza çıkıyor. Bu noktada, çocuğunuzun boyuna uygun olacak şekilde seçeceğiniz iki tekerlekli bisikletler için jantları göz önünde bulundurabilirsiniz. Bizler çocuğunuzun ilk bisikletinin 12-16 jant olmasını tavsiye ediyoruz.

Çocuk Bisikleti Modellerini Tommy Baby online mağazamızdan inceleyebilir, çocuğunuza uygun olduğunu düşündüğünüz bisikleti avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.