Çift Yönlü Bebek Arabası Almaya Karar Verdiyseniz…

19-06-2019 15:36
Çift Yönlü Bebek Arabası Almaya Karar Verdiyseniz…

Çift Yönlü Bebek Arabası Nedir?

 

Çift Yönlü Bebek Arabası, adından anlaşılacağı üzere, çift taraflı kullanıma imkân tanır. Basit bir mekanizmayla arabayı, yüzünüz bebeğinize dönük halde ya da aksi yönde sürülür hale getirebilirsiniz.

Yön değiştirme mekanizması, modeller arasında farklılık gösterebilmekte. Bazı çift yönlü arabalarda itme kolunun yer değiştirmesiyle, bazılarında ise oturma bölümünün diğer tarafa çevrilmesiyle yön değiştirilebilir.

 

Çift Yönlü Bebek Arabası Alırken Bunlara Dikkat Edin

 

Satın alma aşamasında, her arabada olması gereken başlıca özellikleri ve size özel beklentilerinize karşılık verecek ekstra özellikleri listelemenizde fayda var. Bu, ihtiyaçlara en uygun çözümü bulmayı kolaylaştırır. Peki, çift yönlü bebek arabası alırken nelere dikkat edilmeli?

 

Yüksek Seviyede Emniyet

 

Bebeğinizin güvenliği, gözeteceğiniz ilk hususlardan. Güvenliği, farklı konular bakımından irdelemekte fayda var. Emniyet kemeri sistemi, bu konulardan ilki.

Bebeği gövde ve bacaklardan sabitleyen 5 noktalı emniyet kemeri, üstün bir koruma sağlar. Kemerin, bebeğin boyuna ve kilosuna göre ayarlanabiliyor olmasında fayda var. Bu, korumayı daha üstün hale getirmek ve konforu sağlamak adına önemli.

Arka tekerleklerde fren sistemi, güvenlik konusunda dikkate alınabilecek bir diğer özellik. Fren sistemi, hareket etmemesi gerektiğinde, arabayı uygun şekilde sabitler.

Tam güvenli koruma için, aracın taşıma kapasitesine dikkat etmek gerek. Kapasitenin üzerine çıkmak, güvenliği riske atmanın yanı sıra, kullanım verimini de düşürür.

Bebek baş korumaları da mühim emniyet önlemi olarak karşımıza çıkıyor. Bunlar, bebeğin başının yan çeperlere sert şekilde çarpmasını engeller.

Tüm bunlarla beraber elbette, aracın üretiminde kullanılan materyallerin kimyasal yapısı da sorgulanmalı. Ürünü oluşturan hiçbir madde kanserojen özellik göstermemeli.

 

Hafif Aksam

 

Hafif bir gövde yapısı, arabayı daha kolay kullanmayı sağlar. Sepet gibi bölümlere eşya konulması gerektiği durumlarda da ağırlığın gereğinden fazla artmasını önler.

Hem hafif hem sağlam olması nedeniyle çift yönlü bebek arabalarında alüminyum materyal sıklıkla kullanılmaktadır.

 

Ekstra Avantajlar

 

Kullanımı daha kolay kılan ve farklı faydalar sunan özellikler, üründen alınan verimi arttırır.

Çıkarılabilir ön bar, katlandıktan sonra kendiliğinden ayakta durabilme özelliği, geniş alt sepet, tam kapanabilir tente, tentede pencere, soğuk havalarda koruma sağlaması için pratik şekilde takılabilen ayak rüzgârlığı,Çift Yönlü Bebek Arabası modellerinde fark yaratan özelliklerden.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.