Beşiklerde Kullanışlılığı Arttıran Detaylar

10-02-2020 09:54
Beşiklerde Kullanışlılığı Arttıran Detaylar

Bu Özellikler Kullanışlılığı Arttırıyor

 

Standart bir model de bebek için uyku ortamı sağlama işlevini yerine getirebilir, ancak bununla yetinmek zorunda değilsiniz. Temel işlevini yerine getirirken özel ihtiyaç ve beklentilere de cevap veren Beşik Modellerinin peşine düşün. Satın alma kararını verirken öncelikle esas işlevle ilgili özellikler değerlendirilmeli, ardından da kullanışlılığı arttıran özelliklerin varlığı sorgulanmalı.

Peki, bebek beşiklerini daha kullanışlı kılan detaylar neler? Hangi özellikler daha memnun edici bir kullanım deneyimi yaratabilir?

 

Ekstra Depolama Alanı

 

Satın aldığınız beşik, bebeğinize uyku ortamı sağlamanın yanı sıra, onun eşyalarını da saklasa iyi olmaz mı?

Bebek odası küçükse ya da odada az parçayla yalın bir dekorasyon yaratmak istiyorsanız, mevcut mobilyalarda depolama alanının varlığı ve sayısı daha önemli hale geliyor. Çeşitli eşyaları düzen içinde muhafaza etmek için çekmece ve cep gibi alanlara sahip beşikleri tercih edebilirsiniz.

 

Katlanabilirlik

 

Katlanabilme özelliği, yeni nesil beşiklerde karşımıza çıkan kullanışlı özelliklerden. Bu özellik, yine küçük mekânlar için son derece mühim olabilir. Kullanılmadığında bunları katlayarak, daha az yer kaplar ve daha kolay saklanır duruma getirebilirsiniz. Katlanma özelliği ayrıca, gerektiğinde beşiğin taşınmasını da mümkün kılar.

Katlanabilen beşik alacaksanız, mekanizmanın basit olmasına dikkat edin.

 

Otomatik Sallanma

 

Yeni nesil beşik modellerinde gördüğümüz kullanışlılığı arttıran bir diğer özellik, otomatik sallanma.

Belirli bir hızda ve sabit ritimde sallanma, bebeklerin daha çabuk ve kolayca uykuya dalmasına yardım eder. Beşiklerin çoğu bu nedenle sallanabilirdir. Geleneksel modellerde sallama işlemini ebeveyn, kendisi yapmalı. Bu, ebeveynin bazen uzun bir süreyi beşik başında geçirmesi anlamına gelebilir.

Otomatik sallanır beşikler, ebeveyni bu zahmetten kurtarıyor.

 

Temizlik Kolaylığı

 

Ürünün kolay şekilde temizlenip temizlenmediği de satın alma kararını etkileyebilir.

Beşik alırken hem temizlik için ayıracağınız zamanı ve efor miktarını düşürmek hem de bebeğiniz için sağlıklı bir uyku ortamı oluşturmak için, kolay temizlenebilen modellere yönelebilirsiniz.

 

Güvenlik Değerlendirmesini de Yapın

 

Yukarıda bahsi geçen özelliklerin yanı sıra, beşik modellerini güvenlik açısından da mutlaka değerlendirmelisiniz.

Beşik, düşme, yaralanma, sıkışma gibi tehlikeler yaratmamalı. Gövde, dengeli bir iskelet üzerinde bulunmamalı.

Güvenlik kilidinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmeyi unutmamalısınız. Sivri köşeler, kesici kenarlar vs. beşikte yer almamalı.

 

Kullanışlı Beşik Modelleri Tommy Baby’de

 

Beşik Cibinlik, oyun parkı olarak da kullanılabilme, portatiflik, otomatik sallanma gibi özellikler taşıyan çeşitleriyle Tommy Baby’de.

Memnun edici bir kullanım deneyimi sağlayacak ürünlerin detaylarını online mağazamızdan inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.