Beşik Modelleri ve Özellikleri

18-04-2019 16:08
Beşik Modelleri ve Özellikleri

Seçeneklerinizden Haberdar Olun

 

Beşik satın almadan önce mevcut seçeneklerden haberdar olmak, ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılayacak modeli ıskalama riskini önler, beklentilerinizi güncellemenizi sağlar.

Eski dönemlere kıyasla günümüzde, beşik modeli konusunda daha çok alternatifin var olduğunu söylemek mümkün. Bazıları birden fazla modelin özelliğine tek başına sahip olduğundan beşik modelleri arasında keskin sınırlar çizmek pek mümkün değil. Bununla birlikte, modellerin özelliklerini incelemek bakımından pratik bir sınıflandırma yapılabilir. İşte, sık tercih edilen beşik türlerinden bazıları:

 

Sallanabilir Beşik

 

Sallamak, aynı ritmin sürekli tekrarlanması sebebiyle beynin derin uykuyla ilişkili gama dalgası yaymasını hızlandırır, yani daha çabuk uyumayı sağlar. Bu nedenle beşik modellerinin önemli kısmında sallanma özelliği yer almakta. Sallanabilir Beşik modelleri, eski sallanır beşiklerden farklı olarak sallanma özelliğini bir opsiyon olarak sunuyor. Ürünü istediğiniz zaman sallanır hale getirebilir, bu gerekmediğinde sabitleyebilirsiniz. Otomatik sallanan beşikler, annelere büyük kolaylık sağlamakta.

Bebeği sallayarak uyuturken, sadece başın değil, bütün gövdenin yavaş ritimle sallanmasına dikkat edin. Beşikler bebeğin bütün vücudunun, belirli bir ritimle sallanmasını sağlayarak, kucakta sallarken yapılması olası yanlışlara mahal vermez.

 

Anne Yanı Beşik

 

Özellikle doğumdan sonraki ilk dönemlerde bebeğin geceleri, anne ve babanın yatağına yakın bir yerde uyuması gerekli durumlarda daha pratik ve çabuk müdahaleyi sağlar. Fakat bunu düşünerek bebeğinizi kendi yatağınızda yatırmanız onun için son derece tehlikeli olacaktır. Anne yanı beşikler, bebeğin ebeveyn yatağına yakın olmasını sağlar. Bu modellerin tek tarafı açıktır ve bu açık kısım ebeveyn yatağına bitişik konumlanır. Anne babanın yatağının yüksekliğine göre bu beşiklerde yükseklik ayarı yapmak mümkün.

 

Portatif Beşik

 

Hafif yapıya sahip bu modellerde özel bir katlama mekanizması da yer almaktadır. Katlanıp taşınabilen bu beşikleri gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Yatılı misafirliklerde olduğu kadar, beşiği evinizin içinde farklı odalara taşımada da bu modeller büyük kolaylık sağlıyor.

 

Ana Dizi Beşik

 

Pek çoğu portatif özellik gösteren ana dizi beşikler, bebek oto koltuğuna benzer bir forma sahiptir. Bunlar yatma ve oturma pozisyonları alabilir, ev içinde fazla yer kaplamaz.

 

Oyun Parkı Beşik

 

Oyun parkı beşikler adından anlaşılacağı gibi bebek için aynı zamanda oyun alanı sağlar. Bebeğin oyun oynarken ebeveyn tarafından gözlenebilmesi için bunlarda genellikle file pencereler bulunmaktadır.

 İhtiyaç ve beklentilerinizi tam olarak karşılayacak, güvenilir materyallerden üretilmiş, kullanışlı Sallanabilir Beşik Modelleri, oyun parkı beşik modelleri, anne dizi beşik modelleri, portatif beşikler ve daha fazlasına Tommy Baby’den ulaşabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.