Bebek Taşımada Pratik Çözümler

10-04-2019 16:06
Bebek Taşımada Pratik Çözümler

Bu Tasarımlarla Bebek Taşımak Çok Daha Kolay

 

Taşımada söz konusu olabilecek zahmetler ve riskler sebebiyle bebeğinizle dışarıda zaman geçirmekten ya da yolculuk yapmaktan mümkün olduğunca kaçınıyor musunuz?

Günümüzün çok kapsamlı bakış açılarını yansıtan tasarımları Bebek Taşıma Konusunda Kolaylıklar sağlayan çeşitli ürünler sunuyor. Temel amacı taşımayı güvenli ve kolay hale getirmek olan bu ürünler, bebeğinizle ev dışında geçirdiğiniz zamanın kalitesini arttıracak.

 

Bebek Arabası Çeşitleri

 

Bebek arabası satın alacaksanız, standart ürünlerden başka alternatiflere de sahip olduğunuzu aklınızda bulundurun. Bebek taşımayı son derece pratik hale getiren yeni nesil bebek arabaları ayrıca, bebekler için çok daha konforlu bir oturma ve yatma alanı sağlıyor.

Travel sistem bebek arabaları, çok işlevli yapılarıyla dikkat çeken çeşitlerden. Bunlar oto koltuğu, portbebe ve ana kucağı gibi farklı işlevlere sahip parçaları bünyesinde barındıran bebek arabalarıdır.

Çift yönlü bebek arabaları, çift taraflı kullanıma olanak tanır. Son derece basit bir mekanizmayla arabayı, yüzünüz bebeğinize dönük halde ya da diğer yönde sürülür hale getirebilirsiniz.

Baston Bebek arabaları, oldukça hafif tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Taşıması ve saklaması kolay olan bu ürünler daha fazla pratiklik isteyenler için.

İkiz bebek arabaları ise, ikiz bebek sahiplerinin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan çeşitler. Bu arabaların bazı türlerinde bebekler yan yana, bazılarında ise arka arkaya taşınabilir.

 

Oto Koltuğu

 

Bebeğinizi araç içinde taşırken çok daha dikkatli olmalısınız. Onu ön koltukta bulundurmamak dışında alacağınız önemli önlemlerden biri, oto koltuğu kullanmak. Bebek oto koltukları, bebekleri otomobil içinde güvenli şekilde taşımak üzere tasarlanmışlardır. Avrupa Birliği Uyum Yasaları çerçevesinde yapılan düzenlemeye göre, içinde bebek ve çocuk bulunan araçlarda oto koltuğu bulundurmamak yaptırıma tabidir.

 

Kanguru ve Portbebe

 

Bebek Taşıma Konusunda Kolaylıklar sağlayan pratik araçlardan bir diğeri kangurular.

Bebeğinizi dışarıdayken güvenli ve sizi yormayacak şekilde kucağınızda taşımak kangurularla mümkün. Sırt çantasını andıran tasarıma sahip bu ürünler, bebeğinizi vücudunuzun ön kısmında, ellerinizi kullanmadan taşıyabilmenize olanak tanıyor. Bu ürünlerde bebeğinizin vücuduna ve sizin vücudunuza göre ayarlamalar yapılabilir.

Portbebe ise bebeğinizi elde ya da sırtınızda taşımanızı sağlayan çanta formunda ürünlerdir. Ortopedik yapıya sahip portbebeler, bebeğiniz için son derece rahat bir uyku ortamı da sunar.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.