Bebek Bisikletinde Güvenlik

04-12-2019 14:15
Bebek Bisikletinde Güvenlik

Güvenli Bisiklet Nasıl Olur?

 

3 Tekerlekli Bisiklet Bebek kullanımı için tasarlanır. Bunların sadece eğlence sağlamadığını, aynı zamanda fiziksel gelişime olumlu etkilerde bulunduğunu aklınızda bulundurun. O yüzden, 3 yaşını doldurmuş çocuğunuz için bir bisiklet edinmek, hoş vakit geçirmek ve sağlıklı gelişim konularında işe yarardır.

Bisiklet alırken gerçekten güvenli olan seçeneklerin izini sürmelisiniz. Peki, bisiklette güvenliği sağlayan detaylar neler?

 

Emniyet Kemeri

 

Güvenlik önlemlerine sahip modeller elbette, sürüş sırasında kaza riskini en aza indirir. Bu noktada, emniyet kemerinin varlığı önemli.

Oturma bölümünde yer alacak emniyet kemerinin yanı sıra, ön tarafta bir koruma barının bulunmasında da yarar var. Daha yüksek güvenlik için kaskla beraber satılan ürünlere yönelebilir veya kaskı ayrı olarak satın alabilirsiniz.

 

Taşıma Kapasitesine Dikkat Edin

 

Farklı gruplara ait bisikletler, farklı taşıma kapasitelerine sahiptir. Bunun üstündeki ağırlığa maruz kalmak, dengenin sağlanmasını zorlaştırabilir, düşme riskini yükseltir ve/ veya bisiklet aksamının kırılmasına neden olur ki tüm bunlar, bebeğin güvenliğini tehlikeye atar.

 

Hafiflik Önemli Ama…

 

Bebeğinizin bisikleti rahatça kontrol edebilmesi için ürün hafif yapılı olmalı, fakat hafifliği mutlaka dayanıklılıkla birlikte değerlendirmelisiniz.

 

Üretimde Kullanılan Malzemeler Sağlıklı mı?

 

Güvenlik konusu sadece fiziksel emniyetle ilgili değil. Bisiklet ayrıca, genel vücut sağlığına zarar verici olmamalı. Bu noktada, üretimde kullanılan materyallerin kanserojen etkiye sahip olmamasına dikkat etmek gerekiyor.

 

Bunlara da Dikkat Edin

 

Bisiklette konfor da önemli konulardan. Ürünün oturma bölümü yeterince yumuşak ve geniş olmalı.

Daha fazla konfor için tenteli modelleri tercih edebilirsiniz. Bunlar, güneşli havalarda bisiklet keyfini doyasıya çıkarmayı mümkün kılar.

Işıklı, sesli ve canlı renklere sahip detayların bulunduğu bisikletler, sürüşü daha eğlenceli kılacağından bebeğin ilgisini daha çok çekecektir.

Kullanışlılığı da önemseyebilirsiniz. Depolama alanı sunan ürünler, özellikle sizin için kullanışlı olacaktır. Bisikletin önünde ya da arkasında yer alacak bir sepete, bebeğinizle dışarı çıkarken yanına aldığını eşyaları, bebeğin oyuncaklarını vs. koyabilirsiniz.

 

Güvenli ve Konforlu Seçenekler

 

Onun keyifli zaman geçirmesini sağlayacak güvenilir ve konforlu bisikletler Tommy Baby’de. 3 tekerlekli bisiklet modellerini online mağazamızdan inceleyebilir, 3 Tekerlekli Bisiklet Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.