Bebek Bakım Çantalarında Hangi Özellikler Bulunmalı?

17-05-2019 15:53
Bebek Bakım Çantalarında Hangi Özellikler Bulunmalı?

Bebek Bakım Çantalarında Bu Özelliklerin Varlığını Gözetin

 

Seçeceğiniz bebek Bebek Bakım Çantası, ihtiyaç duyacağınız her eşyayı alabilecek kapasitede olmalı ve eşyalar için uygun şartlarda, kolay taşıma imkânı sunmalı.

 

Biberon İçin Özel Bölme

 

Biberon, bakım çantasının içinde hemen hemen her zaman bulunacak, "demirbaş” niteliğindeki eşyalardan. Dolayısıyla ona özel bölmelerin varlığı şart.

Seçeceğiniz üründe biberon için ısı izolasyonu sağlayan özel bölmeler olmasına dikkat edin. Bu özellik, biberon içindeki süt ısısının belirli bir süre sabit kalmasını sağlar.

 

Yeterli Bölme Sayısı

 

Bebek bakım çantalarında kullanışlılığı arttıran detayların başında yeterli bölme sayısı geliyor. Ancak bu noktada, bölme sayısı ve bölme büyüklüklerini birlikte değerlendirmeniz gerek. Fazla göz sayısı, her zaman daha çok kullanışlılık anlamına gelmez. Bölmelerin yeterince büyük olması da önemlidir.

Bazı modellerde mümkün olduğunca çok bölme bulundurmak maksadıyla her bir bölme küçük hacme sahip olabilir. Bu tür çantalar büyük eşyalar için uygun depolama alanı sunmaz. Önemli olan, farklı genişlik seçenekleri sunan, yeterli sayıda bölme.

 

Hem Elde Hem Sırtta Taşıma İmkânı

 

Bebek bakım çantalarında kullanışlılığı arttıran özelliklerden bir diğeri farklı taşıma pozisyonlarına uyum sağlayan tasarım. Sadece elde taşımaya uygun çantalar, özellikle elde taşınacak başka eşyalar olduğunda sorun yaratacaktır.

Omuza ve sırta asılabilme imkânı sunan seçenekler ellere özgürlük kazandırdıkları için son derece kullanışlı.

 

Sıvı Geçirmez Özellik

 

Vazgeçilmez olmamakla birlikte sıvı geçirmezlik, yağmurlu günlerde ve sıvı dökülmesi gibi kazalarda "iyi ki var” dedirten özelliklerden, zira sıvının çanta içine geçmesi bebeğin bezlerini ve kıyafetlerini kullanılamaz hale getirebilir.

 

"Ftalat”sız Malzeme

 

İçine bebeğinizin eşyalarını yerleştireceğiniz için, çantanın hangi malzemeden üretildiği büyük öneme sahip. Ürün hiçbir bileşeninde insan sağlığına zarar verici kimyasallar içermemeli.

Plastik malzemeden üretilen bakım çantalarında "ftalat” maddesine karşı dikkatli olmalısınız. Ftalat (fitalat), plastik bazlı malzemelere esneklik kazandırmak için kullanılan bir kimyasaldır. Deterjan, kozmetik ürünleri gibi ürünlere kalıcı koku ve renk vermek için de bu kimyasal kullanılabilmekte. Belirli bir oranın üstünde ftalat içeren ürünler, sağlıkla ilgili ciddi risk taşımakta. İçinizin tamamen rahat etmesi için ftalat içermeyen seçenekleri tercih edebilirsiniz.

 

Şık Tasarım

 

Seçenekleri işlevsellik açısından değerlendirdikten sonra sıra görselliğe gelebilir. Ne de olsa bu çantaları, bebeğiniz büyüyene kadar, kişisel eşyalarınız için kullandığınız çanta kadar sık kullanacaksanız.

Bebek Bakım Çantası Modelleri renk, form, desen ve kumaş açısından geniş bir yelpaze sunuyor. İşlevsellik değerlendirmesinden başarıyla geçen alternatifler arasından tarzınıza uygun olanları seçebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.