Bebek Arabasında Travel Sistem Ayrıcalığı

15-11-2019 17:36
Bebek Arabasında Travel Sistem Ayrıcalığı

Travel Sistem Bebek Arabası Nedir?

 

Travel Sistem Bebek Arabası, oto koltuğu, portbebe ve ana kucağı gibi farklı fonksiyonlara sahip bileşenleri tek sistemde bir araya getiren bebek arabası çeşididir.

Çok işlevli olan bu araçlar, bebeğinizle yolculuk sırasında ortaya çıkan tüm ihtiyaçları karşılayabilmekte.

Bebek taşımayı bebeğiniz için rahat ve güvenli, kendiniz için ise kolay kılmak için doğru ürünü seçmelisiniz. Doğru ürün, Avrupa standartlarında üretilmiş, ana işlevlerini yüksek performansla yerine getirirken, yan işlevler de sunan, güvenli üründür. Peki, travel sistem bebek arası için satın alma kararı verirken nelere dikkat edilmeli?

 

Araba Konforlu mu?

 

Bebeğin araba içindeki rahatlık durumu, önemli değerlendirme kriterlerinden biri. Yeterince konfor için oturma ve yatma alanı, uygun yumuşaklıkta olmalı. Uygun yumuşaklık, gereğinden sert ve gereğinden yumuşak olmamayı ifade eder.

Oturma zemini ayrıca, ideal eğimde olmalı. Bu alanın yumuşaklığı ve eğimi yalnızca konforu değil, sağlık konusunu da ilgilendirmekte. Arabanın oturulan bölümü gerekli şartları sağlamıyorsa, bebeğin iskelet ve kas sistemi bundan olumsuz yönde etkilenecektir.

Arabanın geniş açılı bir tenteye ve ayak rüzgârlığına sahip olması, konfor seviyesini arttıracak özelliklerden. Tente güneşe karşı etkili koruma sağlarken, ayak rüzgârlığı, soğuk ve rüzgârlı havalarda araba içinin sıcak kalmasına yardımcı olur.

 

Araba Güvenli mi?

 

Arabanın düşme riski yaratmayacağı ya da düşmeye neden olacak manevralarda bunu önleyebilecek güvenlik sistemlerine sahip olması şart.

Seçeceğiniz ürünün iskelet sistemi yeterince sağlam olmalı. İleri derecede koruma sunacak bir emniyet kilidi/ emniyet kemeri de muhakkak bulunmalı. Bunların yanı sıra, daha üstün koruma için bebeğin başını yanlardan gelecek darbelere karşı koruyacak baş koruma minderlerinin varlığını da gözetebilirsiniz.

Bebeğinizin yaşına ve kilosuna uygun ürün seçimi de güvenlik konusu kapsamına girmektedir. Avrupa güvenlik standartlarına göre travel sistem bebek arabaları, 15 kilograma kadar kullanıma uygundur. Ürün bundan daha fazla ağırlığı taşıma kapasitesine sahip olsa bile risk yaratmamak için bu sınırı aşmamaya özen gösterin.

 

Pratik Kullanım

 

Travel Sistem Bebek Arabası seçerken kullanım/ taşıma kolaylığını da değerlendirmenizde yarar var.

Çift yönlü kullanım, farklı yükseklik ayarlarına sahip itme kolu, katlanabilirlik, katlandığında ayakta desteksiz durabilme ve tekerleklerin kolayca çıkarılabilmesi, kullanımı pratik hale getiren özelliklerden.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.