Bebeğinizle Tatile Çıkarken Bunlara Dikkat Edin

26-04-2019 17:09
Bebeğinizle Tatile Çıkarken Bunlara Dikkat Edin

Yazın Tadını Çocuğunuzla Beraber Çıkarın

 

Bebek ve küçük çocuklarla birlikte tatile çıkmanın zor olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Havalar ısınmaya başladıkça güneş, serin denizlere ve altın sarısı kumsallara çağırmaya başlıyor. Evdeki minik sebebiyle tatil moduna geçemiyor, bütün yazı evde geçirmeyi planlıyorsanız bir kere daha düşünün. Gerekli önlemleri aldığınız takdirde küçük çocuğunuzla ya da bebeğinizle birlikte tatil yapmak son derece kolay ve keyifli olabilir.

Her şeyden önce en kötüyü düşünüp ona göre önlem alarak tatili planlamanız gerekiyor. Bu, olası her duruma hazırlıklı olmayı sağlar. Ayrıca, neleri beraberinizde götüreceğinizin bir listesini yapmanızda fayda var. Ateş ölçer gibi sağlık ürünlerinden, Bebek Havuzu gibi eğlence ve güvenlik ürünlerine, yanınıza almanız gereken birçok eşya var.

 

Eğlenceye Gölge Düşmesin

 

Tatil keyfini doyasıya çıkarmak için iki önemli konuya dikkat etmelisiniz: alıştığınız rutinde tatil öncesi ve tatil sırasında büyük bir değişiklik yapmamak ve güvenlikle ilgili önlemleri almak.

Sütten kesmek gibi, bebekte huzursuzluk yaratacak durumlar tatile gölge düşürebilir. Tatil boyunca beslenme ve uyku rutininde ciddi değişimler yapmamaya özen gösterin.

3 yaş ve üzeri için tatil mekânında çocuklara yönelik yeterince eğlence aktivitesinin bulunması oldukça önemli. Çocuğunuzun canı sıkılırken sizin de tatilden tam olarak keyif almanız mümkün olmayacaktır.

 

Güvenlik Önlemlerini İhmal Etmeyin

 

Güvenlikle ilgili önlemler aynı zamanda sağlıkla ilgili olarak da değerlendirilebilir. Deniz ve havuzda bebeğinizin/çocuğunuzun güvenli şekilde vakit geçirmesi için özel tasarımlara sahip ürünlerden yardım alabilirsiniz. Bebek Havuzu Ürünlerinden şişme kolluklar ve bebek/çocuk havuzları bu ürünlerin başında geliyor. Bunun yanı sıra, olası sağlık sorunlarına karşı hazırlığınızı mutlaka yapmalısınız. Yazlık mekânlarda maruz kalınma ihtimali yüksek sorunlardan alerji ve ishal için doktorunuzun tavsiye ettiği ilaçlar ve ateş düşürücü ilaçlar, gerekli durumlarda hemen müdahale için yanınızda bulunmalı.

Güneş koruyucu kremler bebekler için de kullanılabilir. Herhangi bir risk almamak için bebeğinize seçtiğiniz güneşten koruyucu kremde yüksek kaliteyi kesinlikle gözetmelisiniz. Bu tür ürünleri kullanmanın güneşin zararlı etkilerine karşı %100 koruma sağlamayacağını aklınızdan çıkarmayın. Öğle saatlerinde bebeğinizin/çocuğunuzun dışarıda olmamasına dikkat etmelisiniz.

Sinek kovucu sprey ya da kremler yenidoğanların cildinde kullanıma uygun değildir. Bu ürünleri ancak üçüncü aydan sonra kullanabilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.