Bebeğinizi Taşımanın En Pratik Yolu: Kangurular

14-07-2021 11:11
Bebeğinizi Taşımanın En Pratik Yolu: Kangurular

Bebek Kangurusu Nasıl Kullanılır? Hangi Kanguruyu Almalısınız?

Bebeğini kesesinde taşıyan kangurulardan ilham alan Bebek Kanguruları, bebeğinizi kucağınızda taşımanın en konforlu ve pratik haliyle tanışmanızı istiyor. Minik yavrunuz ile sabahları güzel bir yürüyüş yapmak istediğinizde, onunla ilk alışverişinize çıktığınızda, anneanneyi veya babaanneyi ziyarete gitmeye karar verdiğinizde ya da bebeğiniz sadece huysuzlanıp kucağınızdan inmek istemediğinde yardımınıza koşan Bebek Kangurusu Modelleri, küçük meleğiniz ile geçireceğiniz günlere bambaşka bir boyut kazandırmaya kararlı.

Peki, Bebek kangurusu alırken nelere dikkat etmelisiniz? Hangi Bebek Kangurusu sizler için daha uygun? Bebek kangurusu nasıl kullanılır?

Gelin, bebek kangurularını daha yakında tanıyalım ve aklınızdaki soruların yanıtlarını birlikte arayalım…

Bebek Kangurusu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bazı günler saatlerce bebeğinizi kanguru içerisinde taşımak durumunda kalabilirsiniz. Bu gibi anlarda söz konusu kangurunun güvenli bir kullanım sunması, kanguru almadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli detaylardan. Emniyet kemerleri ile desteklenmiş kangurular tercihleriniz arasında yerini alabilir. Güvenliğin yanı sıra, hem bebeğinizin hem de sizlerin konforu için kanguru seçiminizde, ergonomik tasarımlardan yana olmanızı öneririz. Bebeğinizi taşırken bel ve sırt ağrısı yaşamanızın önüne geçmek için bel kemeri ve omuz askıları yüksek yoğunluklu süngerle donatılmış modeller çok daha doğru bir seçim olacaktır. Bunların yanı sıra, bebeğinizin oturma şekline uyum sağlayacak bir kanguru almanız, minik yavrunuzun kalça, pelvis ve omurgasının gelişimini sağlıklı şekilde desteklemek için mühim.

Bebeğiniz doğduğu andan itibaren kullanabileceğiniz söz konusu kangurular, yavrunuzun huzurlu ve güvende hissetmesi aynı zamanda da sizlerle olan bağını kuvvetlendirmesi için oldukça önemlidir. Bu noktada, bir kanguru almadan önce bebeğinizin kilosu ve yaşı gibi detayları göz önünde bulundurmalısınız. Eğer "Bebek Kangurusu Kaç Aylıkken Kullanılır?” sorusu aklınızda yer ediyorsa, bebeğinizin doğduğu ilk ayda dahi tercih edebileceğiniz modellerin mevcut olduğunu söyleyebiliriz.

Bebek Kangurusu Nasıl Kullanılır?

Kangurular, gündelik hayatınızda, toplu taşımaya binerken, yürüyüş yaparken, arkadaşlarınızla dışarı çıkarken ve daha pek çok alanda bebeğinizi en güvenli ve rahat şekilde taşımanın yolunu gösteriyor. Bu noktada, farklı pozisyonlarda kullanılabilen söz konusu kanguruları, dilerseniz önünüze takarak dilerseniz de sırtınıza takarak kullanmanız mümkün.

Kanguru modellerini incelemek, özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ve bebeğinize uyum sağlayacak kanguru hemen sipariş vermek için Tommybaby.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.