Bebeğinizi Büyürken Korumanın Yolları!

19-02-2021 18:07
Bebeğinizi Büyürken Korumanın Yolları!

 

Güvenli Bir Büyüme İçin!

Minik bebeğiniz henüz dünyaya gelmeden bile korunmaya muhtaçtır. Karnınızda tüm olumsuz koşullardan koruyabildiğiniz o küçük yavrunuzu, bu hayata gözlerini açtığında koruyamamaktan korkuyor, onun güvenliği için endişe duyuyor ve o büyürken en sağlıklı ve konforlu şekilde büyümesini sağlamak istiyorsanız bizim sizlere küçük ama etkili birkaç önerimiz bulunuyor. Minik meleğinizle geçirdiğiniz her günde içinizin rahat olmasına hazırlanın!

İşte, Bebek Güvenliği için etkili çözümler...

Philips Avent Bebek Telsizi

Bir ebeveyn olarak bebeğinizi korumanız, ona en iyi şekilde bakmanız, huzurlu ve güvenli bir büyüme ortamı sunmanız tabii ki oldukça önemli. Bu noktada, minik yavrunuzun güvenliği sağlamak her daim çok kolay olmayacaktır. Kimi zaman ev işleriniz, kimi zaman iş hayatınız, kimi zaman hayatın getirdiği bambaşka sürpriz gelişmeler, bebeğinizi büyütürken de size eşlik etmeye devam edecektir. Zira, Philips Avent Bebek Telsizi bu süreçte yanınızda olmaya, bu sürece dahil olmaya ve bebeğinizle geçen vakitlerinizde sizlere destek olmaya hazır.

Bebeğinizi öğle uykusuna yatırdığınızda ya da onu oyuncaklarıyla bırakıp mutfağa yemek yapmaya girdiğinizde bebeğinizin sesini duymanızı sağlayacak Philips Bebek Telsizi, gelişmiş özellikleri ile bebeğinizin uyanıp uyanmadığını anlamanıza yardımcı oluyor. Yalnızca gün içerisinde değil, gece uykunuzda da bebeğinizin odasından ağladığını veya size seslendiği duymanıza olanak tanıyacak söz konusu cihaz, minik meleğiniz büyüyene kadar olmazsa olmazlarınız arasında yerini koruyacaktır.

Agila Katlanır Yatak Bariyeri

Eğer, bebeğiniz artık yatağın içerisinde kendi başına hareket edebiliyorsa yatağından düşmesine engel olmanız gerekecektir. İstemeyen kazaları ortadan kaldırmak, bebeğinizin güvenli bir uyku deneyimi yaşamasını sağlamak ve aklınızın sürekli uyuyan bebeğinizde kalmasına engel olmak için tercih edebileceğinizAgila Katlanır Yatak Bariyeri, bebeğinizin yatağı için adeta birer kalkan olacaktır. Hemen hemen her yatağa takabileceğiniz söz konusu yatak korkuluğu, 180 derece dönebilen yapısıyla rahatça takma, sökme yapılabilme imkanına sahip.

Agila Bebek Güvenlik Kapısı Uzatma Parçası

Bebeğiniz büyümeye başlayıp emekleme ve yürüme sürecine girdiğinde, eviniz içerisinde bazı tehlikeli alanları kapatmak için çözümlere ihtiyacınız olabilir. Bazen açık plana sahip bir mutfakta, bazen banyoda, bazen de evcil hayvanınızla bebeğiniz arasında kullanabileceğiniz söz konusu aparat, pratik kullanımı ile hayatınızı kolaylaştıracak ve bebeğinize güvenli bir ortam sunacaktır.

Minik yavrunuzun güvenliği için aradığınız tüm Bebek Güvenlik Ürünlerine Tommy Baby online mağazamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.