Bebeğinize “Hoş Geldin!” Odası Yapmaya Ne Dersiniz?

04-02-2021 10:52
Bebeğinize “Hoş Geldin!” Odası Yapmaya Ne Dersiniz?

 

Bebek Odası Dekorasyon Önerileri...

Bebeğinizin olacağını öğrendiğinizde sizler de hemen minik kıyafetler almak, ona şirin bir oda hazırlamak ve çeşitli oyuncaklar almak isteyenlerdensiniz, bu yazımız tam da size göre... Minik yavrunuzu dünyaya getirmeden önce onu bu dünyaya hazırlamanız, gözleri açtığı anda onu en güzel şekilde karşılamanız ve aynı zamanda bebeğinize eşsiz bir konfor alanı sunmanız için, odasının dekorunu hakkında bazı bilgilere ve önerilere sahip olmanız önemli. Bu noktada, bizler Bebek Odası Dekorasyonu Önerilerimizi sizler için bir araya getirdik...

Aydınlık ve Ferah Odayı Tercih Edin

Eğer yaşam alanınız içerisinde bebeğinize oda yapacağınız bir bölüm var ise söz konusu odanın evin en aydınlık ve ferah odası olması önemli. Zira, aydınlık olmayan veya koyu renkte duvarlara sahip bir oda bebeğiniz ve sizin için çok doğru bir tercih olmayacaktır. Bunun yanı sıra, bebek odasında hangi rengin hakim olacağını belirlemelisiniz. Bu noktada, kız için pembe; erkek için mavi oda dizaynı yapmak gibi bir hayaliniz yoksa, bizim önerimiz pastel tonlardan yana olmanız. Hardal sarısı, bej, lila, turuncu, gri, su yeşili gibi tonlar hem modern bir Bebek Odası elde etmeniz hem de rahatlatıcı bir ortam yaratmanız için tercih edebileceğiniz renklerden.

Konforlu ve Ergonomik Mobilyaları Seçin

Bebek Odası Düzenlemesi yaparken, belki de en önemli detaylardan biri beşik seçimidir. Bu aşamada, bebeğiniz için Beşik Seçimi yaparken, konforlu olmasının yanı sıra, kullanımı rahat ve işlevsel olmasına da özen göstermelisiniz.

Bebeğinizin doğduğu ilk birkaç ayda onu yanınızda uyutmak isteyeceksiniz. Zira, zaten hem sizin hem bebeğinizin buna fazlasıyla ihtiyacı olacaktır. Bundan dolayı, bizim önerimiz ilk aylarda kolay bir kullanım sunması için Anne Yanı Portatif Beşik ya da Oyun Parkı Beşik tercih etmeniz olacaktır. Siz uyurken pratik bir şekilde yanınızda konumlandırabileceğiniz söz konusu beşikleri dilerseniz, oturma odası gibi diğer odalara da rahatlıkla taşımanız mümkün. Bebeğiniz yaşına girdikten sonra, o tatlı odası için sabit beşiklerden satın alabilir ve bebeğinize yavaş yavaş odasında yatma alışkanlığı kazandırabilirsiniz.

Dikkat Çekici Oyuncaklar Alın

Minik yavrunuz ilk iki ay çevresinde olup bitenlerin çok da farkında olmayacaktır. Ancak, üçüncü aya girdiğinde görmesi tamamlanan bebeğiniz ve etrafını dikkatle izlemeye koyulacaktır. Çevresini tanımaya yeni başlayan meleğinizin dikkatini çekecek oyuncaklar, bilişsel gelişimi için de etkilidir. Ses çıkaran çıngırakları ve renkli yumuşak oyuncakları yeni odasını dekore ederken tercih edebilirsiniz.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.